Sergej Trifunović na klinici za rehabilitaciju od politike

Poznati srpski glumac je već nekoliko dana na klinici za odvikavanje od politike u Banji Koviljači. Prema našim izvorima, glumac se na ovaj korak odlučio na nagovor svojih najbližih prijatelja i porodice.

„Postao je neprepoznatljiv, sve ga je nerviralo i bio je stalno razdražljiv. Čak i na porodičnom ručku je znao da vrijeđa sve one koji se ne slažu sa njim. Konačno smo uspjeli da ga ubijedimo da želimo da mu pomognemo i da je ovo pravi korak. Želimo da vidimo onog starog, pozitivno ludog Sergeja“, saopštio nam je izvor iz užeg kruga Trifunovićevih prijatelja.

Valja napomenuti i da ovaj potez nije potpuno neočekivan, budući da je Trifunović bio pod velikim udarom opozicione javnosti zbog učešća njegovog Pokreta slobodnih građana (PSG) na izborima koje je većina opozicije bojkotovala. Da stvari budu još gore, PSG nije uspio da pređe ni umanjeni cenzus od tri posto.

See the source image

„Nakon izbora je postalo još gore. Nas par bismo pokušali da se nađemo s njim i pričamo o nekim drugim temama, a on je iznova iz čista mira ponavljao da mu Vučić nije prikupljao potpise i da su svi protiv njega jer znaju da je u pravu“, nastavlja izvor.

„Konačno je prihvatio da mu je potrebna pomoć i da mora da prestane da se bavi politikom kada se jednom prilikom uhvatio kako nekoj djeci iz komšiluka objašnjava da je bolje izaći i na namještene izbore, nego uopšte ne izaći. To je bio trenutak spoznaje za njega. Svi se nadamo da će Sergej uspjeti da ostavi politiku i bude onaj stari kojeg svi volimo“, zaključuje prijatelj.

Komentari

spot_img

Povezani članci

Pratite nas na društvenim mrežama!

2,452FanovaLajkova
395PratilacaZaprati
1,174PratilacaZaprati

Najpopularniji članci