Liješević poručio Krivokapiću da se pomiri sa Leposavićem

Nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu za mlade u boksu

Mladi srpski bokser sa crnogorskim pasošem, Budvanin Petar Liješević, ostvario je fenomenalan rezultat na Svjetskom prvenstvu za mlade, okitivši se srebrnom medaljom. Utisak mnogih ljubitelja boksa nakon finala bio je da je Liješević bio bolji rival od Rusa Kaverina i da je zaslužio najsjajnije odličje. Sigurno je, ipak, da mladi borac nema za čime da žali, budući da je ostvario jedan od najvećih uspjeha u istoriji crnogorskog sporta.

Čestitke za fantastičan rezultat stižu sa svih strana. Premijer Crne Gore, Zdravko Krivokapić, poručio je da je Liješević srebrom zlatnog sjaja obradovao Crnu Goru i sve ljubitelje boksa. Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević, zahvalio je Budvaninu na sjajnom predstavljanju zemlje i činjenici da je podigao rejting domaćeg sporta.

Juče je organizovan i spektakularan doček za Liješevića na podgoričkom aerodromu, koji je obilježen trobojkama i uvredama na račun sportskog komentatora Nebojše Šofranca. Sam bokser je nakon osvojenog srebra poručio da je ostvareni rezultat veliko priznanje za njegov naporan rad, ali i da ne planira da se zaustavi na ovom uspjehu.

Dočeka Petra Liješevića na podgoričkom aerodromu

Liješević je, zatim, prokomentarisao i čestitku premijera Krivokapića.

„Imam veliko poštovanje za funkciju premijera Crne Gore i neke stvari koje je uradio. Ipak, sada kada je naš narod konačno dočekao slobodu, ne mogu da prećutim da mi je zasmetao njegov odnos prema ministru manjinskih i ljudskih prava, Vladimiru Leposaviću. Smatram da bi njih dvojica trebalo da se hrišćanski pomire i nađu način da nastave da rade zajedno za dobrobit našeg naroda.“

Komentari

spot_img

Povezani članci

Pratite nas na društvenim mrežama!

2,452FanovaLajkova
395PratilacaZaprati
1,175PratilacaZaprati

Najpopularniji članci