Bato Vujošević diskvalifikovan iz emisije „Nikad nije kasno“

Žiri poslije četiri mjeseca saznao da je Vujošević poznati crnogorski pop pjevač

Poznati pjevač iz Podgorice, Bato Vujošević, krajem decembra prošle godine oduševio je srpski žiri u muzičkoj TV emisiji „Nikad nije kasno“. U popularnom takmičenju veterana koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno, Vujošević je u velikom stilu prošao prva dva kruga, te bio jedan od favorita za prvo mjesto.

Ipak, čini se da ova lijepa muzička priča neće imati srećan završetak. Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, Vujošević će biti diskvalifikovan iz emisije zbog saznanja žirija da je „uspješan i ostvaren crnogorski i regionalni pop pjevač“.

Pitali smo Vujoševića za komentar:

„Niste mogli ništa gore da mi saopštite u ovom trenutku. Nemam nikakvu zvaničnu informaciju od organizatora, nadam se da je to obična „novinarska patka“. Baš ste mi pokvarili raspoloženje.“

Nada se da će moći da nastavi takmičenje: Bato Vujošević

Na pitanje kako komentariše navodni razlog eliminacije, odnosno naknadnu spoznaju žirija da je Vujošević izgradio uspješnu muzičku karijeru i da mu nije mjesto u talent šouu, pjevač poručuje:

„Zaista ne razumijem, kad sam se prijavljivao za emisiju nije bilo nikakvih problema. Prosto sam iznenađen, sve do sad je bilo fenomenalno. Publika me voljela, žiri me obožavao. Dobijao sam samo pozitivne komentare. Na vrhuncu sam svojih pjevačkih i fizičkih sposobnosti i nadam se da ću to uspjeti da pokažem u nastavku emisije. Vjerovatno je u pitanju neki nesporazum.“

Dok čekamo da organizatori emisije „Nikad nije kasno“ potvrde ili demantuju saznanja našeg portala, pravo je vrijeme da se podsjetimo Batovog čuvenog prepjeva pjesme „Soldier of Fortune“ grupe Deep Purple:

Komentari

Povezani članci

Pratite nas na društvenim mrežama!

2,452FanovaLajkova
395PratilacaZaprati
1,174PratilacaZaprati

Najpopularniji članci