DPS ukida pristup internetu Vukoviću

Demokratska partija socijalista (DPS) se, kako saznajemo, odlučila na jedan krajnje atipičan, ali možda i očekivan potez. Naime, skorašnji medijski istupi gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića nisu dobro ocijenjeni od čelnika stranke, koji su mu dali izričite instrukcije da se više bavi svojim poslom pred nastupajuće lokalne izbore u Podgorici naredne godine. Stoga je na sjednici DPS-a rukovodstvo stranke donijelo odluku da se Vukoviću privremeno ukine pristup internetu i zabrane svi medijski nastupi.

Vuković jutros u svojoj kancelariji, vjerovatno: Ilustracija

Vuković je, inače, prethodnih nedjelja svakodnevno u lokalnim i regionalnim medijima, komentarišući gotovo svaki događaj u zemlji.

„Gradonačelnik na ovaj način skreće pažnju sa konkretnih aktivnosti koje naša partija sprovodi u gradu na komentarisanje nekih marginalnih ličnosti i događaja. Osim toga što daje prostor za reklamu svojim političkim protivnicima, svakodnevnim politikanstvom mu pada popularnost. Bilo bi bolje za stranku da se fokusira na ono što mu je primarni zadatak“, tvrdi neimenovani izvor iz DPS-a.

Vuković je u prethodnom periodu bio izuzetno aktivan i na društvenim mrežama. Brojni korisnici Fejsbuka otkrivaju da ih gradonačelnik dodaje za prijatelja iako ih ne poznaje, a da im zatim šalje privatne poruke sa pitanjem: „Znaš li da sam gradonačelnik Podgorice? Javi ako nešto treba da se završi“. Obično su na meti ovih poruka pripadnice ženskog pola.

U DPS-u smatraju da im ovakvo gradonačelnikovo ponašanje narušava reputaciju, pa su odlučili da mu u potpunosti ukinu pristup internetu. Prema našim saznanjima, Vukoviću će dostupan ostati jedino fiksni telefon u kancelariji, radi nesmetanog obavljanja svakodnevnih zadataka.

Komentari

Povezani članci

Pratite nas na društvenim mrežama!

2,452FanovaLajkova
395PratilacaZaprati
1,260PratilacaZaprati

Najpopularniji članci