Brajović vratio člansku kartu SD-a

Nezadovoljan politikom partije

Osipanje Socijaldemokrata (SD) nakon parlamentarnih izbora se nastavlja. Nakon nekoliko opštinskih odbornika koji su napustili stranku, na takav potez odlučio se i predsjednik stranke Ivan Brajović.


„Dugo sam razmišljao o ovom potezu i mislim da je sada pravo vrijeme za promjenu. Duboko baštinim ideje na kojima je osnovana partija, međutim već duže vrijeme nisam zadovoljan politikom stranke. Zato sam se odlučio na ovaj korak. Doskorašnjim saradnicima želim sve najbolje, ali naši politički putevi se ovdje razilaze“, kaže Brajović.

Upitan da prokomentariše navode vlasti da Brajović napušta brod koji tone jer više ne može da ostvaruje lične privilegije, Brajović je kazao: „Da su me zanimala mišljenja drugih, nikad ne bih ostvario ovo što sam u životu. Šta god da uradite u životu, neko će vas za to osuđivati. Naučio sam da je najpametnije ne obazirati se na kritike i raditi u skladu sa svojom savješću“, zaključuje Brajović.


U javnosti se već špekuliše o Brajovićevom novom angažmanu. Dok jedni tvrde da Brajović planira osnivanje nove stranke čiji bi cilj bio da bude dio vlasti, izvori iz SD-a smatraju da je Brajović već mjesecima u pregovorima sa GP URA.

Komentari

Povezani članci

Pratite nas na društvenim mrežama!

2,452FanovaLajkova
395PratilacaZaprati
1,175PratilacaZaprati

Najpopularniji članci